Kwaliteitsbeleid

Uitdaging: « kwaliteit van de controle »

Alle grondstoffen worden van bij hun aankomst gecontroleerd. Vervolgens worden ze opgeslagen in voedingstanks met een samenstelling en temperatuur in functie van de specifieke vereisten voor de grondstof, dit met het oog op een optimale kwaliteit. De opslagcapaciteit bedraagt bijna 1.400 ton.

Vanuit onze bekommernis voor een efficiënte kwaliteitscontrole, ondergaan de producten voortdurend grondige tests – ofwel bij de productie, ofwel als afgewerkt product ofwel na verloop van tijd.

Sinds maart 2007 zijn wij in het bezit van het BRC-certificaat niveau A. Dit maakt deel uit van onze kwaliteitsbenadering en wijst nogmaals op onze wil om hoog kwalitatieve producten te bieden.

Uitdaging: « kwaliteit van de R&D »

S.a. Aigremont n.v. stelt een aantal doelstellingen voorop: de verbetering van het bestaande gamma, het ontwikkelen van nieuwe producten en de optimalisering van de kwaliteit – samen met een beperking van de productiekosten.

Aan de hand van onafgebroken investeringen in toptechnologie en van onze knowhow, kunnen we de constante kwaliteit van elk product waarborgen en de verschillende productiemethodes flexibel aanwenden.

Ons leitmotiv luidt: « Kwaliteit voor alles ». Zo bouwde s.a. Aigremont n.v. het voorbije decennium een vrij unieke expertise en een internationale reputatie uit.